Upptäck Vår Nya B2B Plattform för Lucktillbehör och Touchpoints!

Upptäck Vår Nya B2B Plattform för Lucktillbehör och Touchpoints!

Vi är glada över att introducera vår sprillans nya hemsida – en B2B plattform som tar er inköpsresa till en helt ny nivå!

Vad är nytt på vår hemsida?

 

🛍️ Fullskalig e-handel: Utforska och handla våra produkter inom Lucktillbehör och Touchpoints bekvämt online. Vår plattform är utformad för att ge er en smidig och säker shoppingupplevelse.

 

💰 Kundunika priser: Vi vet att prissättning är viktigt. Nu kan ni enkelt logga in och se era personliga priser, vilket gör det enklare att hantera er inköp.

 

⭐ Favoritlistor: Spar tid genom att skapa favoritlistor med era mest använda produkter. Snabbt och enkelt lägga era order utan att behöva söka igenom sortimentet varje gång.

 

📜 Orderhistorik och öppna ordrar: Håll koll på era tidigare beställningar och hantera öppna beställningar på ett överskådligt sätt. Vi sätter er i kontrollen.

 

🧾 Fakturahistorik: Gör det enklare för er att granska och spåra era fakturor direkt på plattformen. Överskådlig och bekymmersfri hantering.

 

📚 Mer djupgående produktinformation: Vi har noggrant utökat vår produktinformation för att ge er en bättre förståelse av våra produkters egenskaper och användningsområden. Ett steg närmare välgrundade beslut.

 

🔧 Två nya produktkonfiguratorer: Vi är stolta över att presentera våra nya produktkonfiguratorer för FlexFill och Flex2Cut. Nu kan ni skräddarsy era gasfjädrar och pianogångjärn efter era specifika behov och önskemål.

 

Vi strävar efter att göra ert arbete mer effektivt och er upplevelse mer anpassad än någonsin. Vår nya hemsida är skapad för att stärka era affärsrelationer och göra ert arbetsliv enklare. Gå med oss på denna resa av innovation och möjligheter!

 

Besök oss på www.aeromateriel.com och bli kund idag. Registrera dig här! Upplev själva hur vår B2B plattform kan göra skillnad för ert företag.

 

Vänliga hälsningar,

Teamet på Aero Materiel AB