Keypanion™: En Nyckel till Framtiden av Trådlös Öppning och Låsning

Keypanion™: En Nyckel till Framtiden av Trådlös Öppning och Låsning

Med stolthet presenterar Aero Materiel AB det senaste inom trådlös åtkomst: det innovativa Keypanion™-systemet från Southco.

Enkel Installation och Delad Åtkomst

Traditionella fjärrstyrda låssystem kräver ofta avancerad säkerhetsinfrastruktur. Med Keypanion™ försvinner den tröskeln, och installationen blir enkel man skapar ett konto och kopplar en Southco Bluetooth®-kontrollenhet till ett kompatibelt elektriskt lås. Aero Materiel AB strävar efter att göra denna banbrytande teknologi tillgänglig för företag och användare i Sverige och Finland. Användare kan dela åtkomst med andra konton, vilket garanterar att endast rätt personer kan låsa upp enheter när det behövs.

Säkerhet Utöver Fysiska Nycklar

Keypanion-appen föddes ur önskan att eliminera behovet av fysiska nycklar. Dessa kan vara bökiga att hantera och lätt tappas bort, stjälas eller skadas. Genom att byta till Keypanion™ undanröjs osäkerheten med ett system som passar användare oavsett deras tekniska kunskaper. Aero Materiel AB och Southco arbetar tillsammans för att erbjuda enkelheten att registrera kompatibla Southco-lås, vilket ger användare trygghet i vetskapen om att deras enheter är säkra, och åtkomst kan enkelt hanteras via appen.

Smidig Delning av Åtkomst

Keypanion™ lägger fokus på användarvänlighet och gör delning av Öppning och låsning till enheter enklare än någonsin. Istället för att ge ut fysiska nycklar kan användaren enkelt dela sina enheter med andra konton var som helst i världen genom ett enkelt knapptryck i appen. Dessutom kan användaren ställa in att tillgången till enheterna automatiskt upphöra efter en förinställd tidsperiod, vilket ökar säkerheten genom att begränsa åtkomsten till de tider då det behövs.

Höjd Säkerhet och Bekvämlighet

Säkerhet har alltid varit en hög prioritet för Southco, och Keypanion™ är inget undantag. Appen förstärker säkerheten genom att ge användaren möjlighet att övervaka statusen av sina lås i realtid. Med en timestamp visas exakt när låset senast öppnades eller stängdes. Användare har även möjlighet att granska enhetens historik upp till fjorton dagar tillbaka, vilket ger insikt om vilka konton som har haft åtkomst och när.

Sammanfattning

Keypanion™ är en banbrytande lösning inom den växande världen av smart låssystem. Genom att kombinera den användarvänliga Keypanion-appen med en Southco Bluetoothenhet och ett kompatibelt lås skapas en sömlös och säker elektronisk låsenhet. Aero Materiel AB och Southco strävar gemensamt efter att göra denna teknologi tillgänglig för företag och användare i Sverige och Finland. Dessutom kräver installationen ingen dedikerad IT-personal, och systemet förblir lättillgängligt så länge en smartphone med Keypanion-appen finns i närheten. Säkerhet och bekvämlighet möts i denna framtids låslösning.